Bílý stojánek

699,00 

Elegantní stojánek na stůl, který ozdobí každý stůl či pult. Zákazník jej určitě nepřehlédne. Rychlým přiložením telefonu mohou zákazníci pohodlně zanechat zpětnou vazbu. Stojánek můžete personalizovat svým logem.

  • Odolné vůči povětrnostním vlivům
  • Neomezený počet použití
  • Žádné další měsíční platby
  • Žádné zdlouhavé nastavování – rozbalíte a funguje

Velikost: 120x140mm

 

Katalogové číslo: G_stoj_bily1 Kategorií: , , , , , ,
34 lidí si to právě prohlíží

Naše produkty eliminují ty největší překážky pro vás i vaše zákazníky, pokud jde o recenze Google. Zákazníci již nemusí zdlouhavě hledat profil Vaší firmy. A jelikož je člověk od přírody liný tvor, většinou profil kvůli pozitivní recenzi nehledají.

Poutavý design stojánku Google vzbuzuje u zákazníků zájem a výzva k akci je vybízí, aby zhodnotili vaši firmu na Googlu. Vše, co vaši zákazníci musí udělat, je podržet svůj smartphone poblíž a na jejich telefonu se otevře vyskakovací okno, které je zavede přímo k vašemu  formuláři na Google profilu!

Pokud chytré telefony zákazníků nemají funkci NFC (dnes tuto funkci ale mají 99% mobilů), je k dispozici alternativní QR kód, který lze naskenovat přímo pomocí fotoaparátu smartphonu. Výsledek je stejný. 

Postaráme se o vytvoření a propojení NFC odkazu a QR kódu pro přímé recenze na vašem profilu Google! Stačí nám jen poslat odkaz na Váš Google profil.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Be the first to review “Bílý stojánek”

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *